Fatih İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek üst öğrenime hazırlamak.

Misyon: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tavsanlifatih.meb.k12.tr

Adres - DAĞÇEŞME MAH. MUHSİN YAZICIOĞLU CAD. NO 1 İÇ KAPI NO 1 TAVŞANLI / KÜTAHYA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Kütahya ili Tavşanlı ilçesi köyleriyle birlikte yaklaşık 101000 nüfusa sahip bir ilçedir. Leblebisi ve Linyit kömürü ile meşhurdur. Linyitspor ile yakın zamanda adını duyurmuştur.

Ulaşım Karayolu ve Altıntaş Zafer Havalimanı ile uçakla ulaşım.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde, İl merkezine uzaklık 45 km