AKADEMİK TAKİP KOMİSYONUMUZ TOPLANDI

Kts akademik çalışmaları kapsamında Şubat ayında yaşamış olduğumuz acı faciamızı yaad ederek toplantımıza başladık. Deprem bölgesinde bulunan herkese acil şifalar diliyoruz. Maddi ve manevi olarak onların yardımındayız. Ülke olarak tez zamanda bu elim felaketin yaralarını saracağımıza inancımız sonsuz.

Deprem nedeniyle eğitim öğretim faaliyetlerine verilen iki haftalık sürenin sonunda tekrar okulların açılması hepimizi memnun etti. Bakanlığımızın almış olduğu sekizinci sınıfların liselere giriş sınavında sadece birinci dönem konularından sorumlu olacakları kararı doğrultusunda öğrencilerin akademik çalışmalarını bu karara uygun olarak düzenleneceği toplantımızda karara bağlandı. Bunun yanı sıra iki haftalık eksikliğin de gerek derslerde gerekse dyk kurslarında kapatılması için çalışmalar yapılacağına karar verildi. Akademik başarının ders işlenerek artırılmasının dışında öğrencilerin deprem felaketinden kaynaklanan duygusal yapılarının ve mental düzeylerinin desteklenmesi ve artırılması için okul rehberlik birimiyle de koordinasyon içinde destek çalışmaları yapılacağına karar verildi.

28.02.2023 95