HEDEF LGS 2024 İL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

HEDEF LGS 2024 İL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

16.01.2024 tarihinde Hedef LGS-YKS 2024 projesi Kütahya il toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda daha önceki yıllarda projeye katılan tecrübeli okullar, projeye yeni dahil edilen okullara yaptıkları çalışmaları ve tecrübelerini paylaştılar.

       Ara tatilde yapmış olduğumuz soru çözüm kampları ile öğrencilerimizin başarılarını artırmayı hedefledik. Buna ek olarak yapılan deneme sınavları ile de sınav tecrübelerini (kaygı, süre yönetimi, konsantrasyon vb) artırmayı amaçladık. 

       Öğrencilerimizin bir üst öğrenim kurumlarını tanımaları amacıyla ilçemizde bulunan başta imam hatip liseleri olmak üzere fen lisesine tanıtım gezileri düzenledik. Böylece öğrencilerimizin muhtemel olarak gitmesini beklediğimiz liseleri daha yakından tanımalarına olanak verdik. 

       Sene başında öğrencilerimizi gruplar halinde öğretmenlerimiz ile eleştirerek küçük gruplar oluşturduk. Her grup kendi soru rehberi öğretmeni ile etkileşimde bulunarak kişisel gelişimine katkıda bulunuyor. Ayrıca grupların kendi içlerinde oluşturdukları sinerjiyle de verimliliğin artırmayı hedefledik. 

       İl toplantısında sunum yapan tecrübeli okullarımızdan edindiğiniz tecrübe ve farklı uygulamaları okulumuzun bünyesinde imkanlarımız dahilinde uygulama kararı aldık. Eğitim sürecinde karşımıza çıkan iyi örnekleri kendi okulumuzda uygulayarak öğrencilerimizin başarısına katkıda bulunuyoruz.

28.02.2024 41

28-02-202428-02-2024