E Twinning Projesi Çalışmalarımız Başladı

Okulumuzda başvurusunu yaptığımız ve onaylanan 2 e twining projesinin çalışmaları başlatılmıştır.

İngilizce öğretmenimiz Hatice ÖZER'in kuruculuğunda ve Romanya'dan ortaklar ile çalışacağımız "ACT FAIRY TALES AND STORIES" adlı projemizin ilk toplantısı, farklı şehirlerden ve okullardan 9 öğretmenin katılımıyla gerçekleşmiştir. Toplantıda proje sürecinde öğrencilerin de aktif olarak yer alacağı etkinlikler kararlaştırılmış ve çalışmalar başlamıştır.

Azerbaycan'dan ortaklarla yapacağımız, öğrenme güçlüğü yaşayan öğrencilere yönelik "WE LEARN ESAIER TOGETHER" adlı diğer projemizin de üye tamamlanma işlemlerinin ardından toplantıları yapılarak öğrenci çalışmaları başlatılacaktır.

Projelerde yer alan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür eder ve başarılar dileriz.

09.03.2023 114

09-03-202309-03-2023