Okulumuzdaki Sorunlar ve Çözüm Önerilerinin Görüşülmesi

Kalite Takip Sistemiçalışmaları kapsamında okulda karşılaşılan sorunları ve çözüm önerilerini konuşmak üzere toplantılar gerçekleştirildi.

2.dönemin verimli geçmesi amacıyla dönem başında yapılan öğretmenler kurulu ve veli toplantılarında, karşılaşılan sorunlar konuşuldu ve çözüm önerileri paylaşıldı. Özellikle pandemi döneminde öğrencilerin okul kurallarını unutmaları yönünde sorunlar tespit edilmiştir. Yapılan veli toplantıları ile de sınıf düzeyindeki problemlerin azaltılması ve eğitim öğretim verimliliğinin arttırılması için çözüm önerileri veliler ve öğrenciler ile paylaşılmıştır. Taşımalı eğitim gören öğrencilerimiz için okul aile işbirliğine önem verilerek öğrencilerin devamsızlığının takip edilmesi önerilmiştir.

15.03.2022 691

15-03-202215-03-202215-03-2022