ÜNİVERSİTE HOCASI İLE SÖYLEŞİ

ÜNİVERSİTE HOCASI İLE SÖYLEŞİ

Öğrencilerin kişisel gelişim alanlarına hitap eden çok çeşitli faaliyet alanları vardır. Bu faaliyetler, öğrencilerin duyuşsal, ruhsal ve bilişsel alanlarına katkı sağlar. Öğrencilerin gelecek yaşantılarında daha başarılı ve özgüvenli olmaları onların hayatta daha özgüvenli ve bilinçli olmalarına da katkı sağlar.

        Örnek davranış gösterimi ve örnek yaşam hikâyeleri ile öğrencilerin kendilerine rol model almalarını sağlamak gerekir. Bundan dolayı alanlarında isim sahibi olmuş örnek şahsiyetlerin katılımıyla etkinlikler gerçekleştirmek, onlara sağlanan katkılardan bir tanesidir.

Sanat, spor ve ilim alanlarında öne çıkmış ünlü simaların katılımlarıyla öğrencilerimizin gelecek hedeflerine ve yaşantılarına katkı sağlama amacıyla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Mehmet Emin YAĞCI’yı okulumuza davet ettik. Sayın hocamızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz etkinlikte öğrencilerimizi hocalarıyla buluşturduk. Söyleşi havasında geçen etkinliğimiz ile öğrencilerimiz ilmi alanda isim yapmış hocalarını kendilerine model almışlardır.

23.02.2018 470

23-02-201823-02-201823-02-201823-02-2018